20.12.2013

Lomasuunnitelmia

Pahoitteluni pitkään kestäneestä hiljaiselosta. Tiivis opiskelu pakotti minut jättämään bloggaamisen syrjään. Huomaamattani aikaa kuluikin kaksi kuukautta, ja siinä ajassa jäi rästiin monta postausta. Ensimmäinen tavoitteeni tällä lomalla on siis kirjoittaa tekstit, jotka olisin halunnut kirjoittaa jo viikkoja sitten. Tarkoitus olisi höpistä vähän musiikista, oppimisesta, tv-sarjoista ja siitä, missä vaiheessa tämän käsikirjoituksen kanssa oikein ollaan.

Nyt kun aikaa on, aion paneutua käsikirjoitukseen täysillä ja itseäni sensuroimatta. Vuosi ei ole ollut kirjoittamisen kannalta helppo - totta puhuen usein on tuntunut siltä, että kaikki keinot on jo käytetty. Olen kohdannut sivukaupalla luovia ongelmia, ajatukseni ovat harhailleet asioihin silloinkin, kun olisin voinut kirjoittaa kaikessa rauhassa, sanoissani ei ole ollut voimaa... Listaa voisi jatkaa varmaan usean kappaleen verran. Niinpä heittäydyn tarinan vietäväksi ja annan sen näyttää, mitä minun pitää tälle tekstille tehdä. Puheenvuoro on nyt Young Fightersin henkilöillä ja maailmalla, jossa he elävät. Annan ajatusten tulla ja mennä mielensä mukaan ja pysähdyn vasta loman päätyttyä katsomaan, mitä olen saanut aikaan ja kuinka monta yllätystä tuli vastaan.

Ajattelin myös tehdä jotakin blogin ulkoasulle. Muokkasin sitä jos kertaalleen muutama kuukausi sitten, mutta en ole oikein tyytyväinen tähänkään. Kaipaan enemmän väriä.

Tämän enempää löpisemättä inspiraatiota hankkimaan ja uusia tekstejä naputtelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti