13.1.2013

Playa de las Américasista Fañabeen

Yksi ensimmäisistä asioista, jonka huomaa tultuaan Teneriffalle on se, että joka puolella on kukkia ja kasveja. Tässä muutama esimerkki hotelliltamme, Hacienda del Solilta. Hotelli oli hyvin perinteinen, pieni ja kaunis ja sijaitsi lähellä Veronicasia, yli sadan yökerhon keskittymää.


Oli hyvä aloittaa päivä kävelemällä tämän läpi.


Altaalta
Kaunis, eikö vaan?


Yksityiskohdat <3

Vietimme perjantain (joulukuun 28.) kävellen ympäriinsä ja tutustuen uusiin alueisiin. Kävelimme pitkin rantakatua, joka on yksi lempipaikoistani Américasissa. Se on myös yksi niistä paikoista, joita olen käyttänyt ensimmäisessä Young Fighters-romaanissa. Katu tuntuu olevan loputon - kävelimme yli neljä tuntia ennen kuin käännyimme takaisin emmekä silti nähneet sen loppua.


Ihanat, hassut apinat


Hotelli rantakadun varrella. Täydellinen paikka hotellille!Kauppakeskus Fañabessa. (Ainakin arvelen niin - alueet ovat niin kiinni toisissaan, että on vaikeaa sanoa, missä raja kulkee.)


¨Kauniit maisemat inspiroivat minua aina, joten voitte kuvitella, mitä tämä tekee kirjoittamiselleni.

Päivän aikana yritin katsella ympärilleni Amyn silmin. Selvitin, mitä hän ajatteli ja miltä hänestä tuntui olla Teneriffalla. Sain idean muutamaan uuteen kohtaukseen ja muokkauksiin jo kirjoitettuja lukuja varten. Nämä kuvat ovat vielä monesti avuksi, kun kirjoitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti