3.11.2012

Preesensiä

Sain tunti sitten yhden luvun valmiiksi! Oli jo aikakin, sillä olen jonkin verran myöhässä aikataulusta. Käsikirjoituksen sanamäärä on nyt 78093. Ei hullumpaa. Jatkan kirjoittamista vielä myöhemmin illalla uuden luvun parissa.

Olen Nälkäpelin  lukemisen jälkeen pohtinut, millaisia vaikutuksia sillä on kirjani kirjoittamiseen. Nälkäpelin lukemisesta on kulunut niin vähän aikaa, että en osaa tarkkaan määritellä, millä tavalla se inspiroi minua. Selvää on, että sain Nälkäpelin tarinasta voimaa: olen kirjoittanut tällä viikolla yhteensä 8,5 sivua, mikä on paras saavutus pitkään aikaan. Huomasin viime viikolla myös toisen vaikutuksen: aloin kirjoittaa preesensissä. Onneksi huomasin sen nopeasti enkä ehtinyt kirjoittaa kahta lausetta enempää väärässä aikamuodossa. Pidin vähän taukoa, ja kun seuraavan kerran aloin kirjoittaa, preesens pysyi poissa.

Seuraavassa pidemmässä tekstissä käsittelen joko sitä, millainen Young Fightersin yhteiskunta on tai sitä, kuinka luodaan uskottava pahis. Kumpikin ovat Pauliinan esittämiä kysymyksiä. Katsotaan, kumpaan päädyn. Edellisen Nälkäpeli-aiheisen tekstin löydätte The books of my life-blogista.

Jos tulee mieleen jotakin kysyttävää, jättäkää kommentti!

Booklover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti