27.11.2012

Lähitulevaisuudessa

Alle kuukausi deadlineen. Hui. En oikein käsitä sitä vielä. Joka tapauksessa aion suhtautua deadlineeni mahdollisimman rennosti. Jos en saa käsikirjoitusta valmiiksi silloin kun olen suunnitellut, kirjoitan sen loppuun heti, kun olen tullut takaisin Suomeen.

Asetin deadlineni joulukuun 26. päiväksi, koska seuraavana aamuna istun lentokoneessa matkalla Teneriffalle. Ensimmäisen osan tapahtumat sijoittuvat osittain Teneriffalle, joten on mahtavaa päästä näkemään uudestaan ne paikat, joita olen käyttänyt kirjani kohtauksissa. Odotan myös innolla uusia ideoita, joita takuu varmasti herää matkan aikana.

Nyt kirjoittamaan! Kävin juuri pitkän inspiroivan keskustelun toisen kämppikseni kanssa, minkä vuoksi kirjoittaminen viivästyi. Mutta luulen, että se ei tuota ongelmia!

Seuraavassa tekstissä ajattelin kirjoittaa vähän ihmissuhdekuvauksen haasteista. Stay tuned!


2 kommenttia:

 1. Voisitko laittaa pätkän sinun tekstiä??? :))) Minusta se on hauskaa luettavaa ja tosi hyvää! x) Odotan innolla sarjan ekaa osaa,haluan heti ostaa sen kun se kaupan hyllylle tulee! Osaatko sanoa koska tämä tapahtuu??:)Olisin halunnut sen jo joulu lahjaksi
  Terveisin,Elina (fanisi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ajatellut laittaa jotain pieniä pätkiä tänne, ja mielelläni laitan pyynnöstä! :) Jos saan käsikirjoituksen valmiiksi silloin kun pitäisi ja saisin kustantajan nopeasti, niin varmaan aikaisintaan vuoden 2013 lopussa tai 2014 alussa. Se riippuu kovasti siitä, milloin saan kustannussopimuksen. Infoan heti, kun tiedän asiasta enemmän :)

   Kiitos kommentista ja kysele ihmeessä jos haluat tietää jotakin!

   Poista